Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Voordelen Voordelen

Contact

InfraSol Infraroodcabines en Sauna's

Infrasol 's-Gravenzande, Showroom op afspraak.
Ondernemersweg 19 
4691 SL Tholen
Tel: 085 - 06 05 501
E-mail: info@infrasol.nl

Omdat ons kantoor op een andere locatie gevestigd is dan de showroom, zijn we niet doorlopend in de showroom aanwezig, daarom graag eerst even bellen voor een afspraak, zodat we ook aanwezig zijn wanneer u wenst langs te komen.

Om zoveel mogelijk tijd voor u te kunnen vrijmaken, is onze showroom op afspraak geopend. Binnen de uren van maandag t/m vrijdag  10.00 - 18.00 uur en zaterdag 10.00 - 17.00 uur kunt u een afspraak maken.
 

Bel even voor een afspraak 085 - 06 05 501, of stuur even een e-mail aan info@infrasol.nl wij bellen u dan zo spoedig mogelijk om een afspraak met u te maken.

TIP: Om te bepalen of de verschillende wanden van de cabine die u wenst door bijv. de trapopening passen, is het raadzaam om vooraf even te meten hoe groot de doorgang is. Om dit gemakkelijk te kunnen bepalen, kunt u door 4 stuks dunne latjes aan elkaar te bevestigen in een rechthoekvorm in de maat van de grootste wand van de cabine, dus bijv. 200 cm hoogte en 130 cm breedte (2 pers. cabine) bepalen of dit raamwerk door de trapopening past...Zo ja, dan kan de infraroodcabine er ook wand voor wand doorheen. Er zijn ook veel modellen waar de wanden in meerdere delen besteld kunnen worden.
 

Type de karakters die u in de afbeelding hierboven ziet.