De trend van het moment

Elektrische hottubs

Een elektrische hottub is dé trend van dit moment. U kunt heerlijk warm bladeren zonder dat u eerst het hout hoeft op te stoken, hoe fijn is dat? Zo wordt de hottub zelf warm gehouden door de elektriciteit en behoud hij een constante temperatuur.

Binnen het aanbod van Infrasol vindt u een ruim aanbod aan verschillende elektrische hottubs. De hottubs zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze jarenlang mee gaan. Bent u benieuwd of wij de elektrische hottub die u zoekt op voorraad hebben? Bekijk dan ons volledige aanbod hottubs of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

De voordelen van een elektrische hottub

Wanneer u niet altijd zin heeft om een vuurtje te stoken en u op ieder moment wilt kunnen genieten van een warm bad in de buitenlucht, is een elektrische hottub echt iets voor u. Maar, dit is niet het enige voordeel. Wij zetten alle voordelen graag voor u op een rij:

  • Minder intensief (u hoeft de hottub niet eerst warm te stoken)
  • Altijd een constante temperatuur
  • In de winter zal uw hottub niet bevriezen
  • Ruime keuze uit verschillende modellen hottubs
  • U kunt op ieder moment van de dag ontspannen
  • Geen rook
  • De hottub kan ook binnen worden geplaatst

Uw elektrische hottub op temperatuur houden

Een elektrische hottub staat erom bekend dat hij makkelijk op een constante temperatuur gehouden kan worden. Het enige nadeel is dat het ook langer duurt voordat hij deze temperatuur bereikt. Wanneer u een hottub wilt kopen, kunt u ook overwegen om voor een hybride toepassing te gaan. U profiteert dan zowel van de voordelen van een houtgestookte hottub als van een elektrische hottub. Wanneer u hiervoor kiest raden wij onze Tubtainer aan. Deze tubtainer past op iedere hottub en houdt u hottub altijd op een constante temperatuur.

Meer weten over onze elektrische hottubs?

Bent u net als ons ook enthousiast geworden over een elektrische of een hybride hottub? Dan kunt hem natuurlijk meteen online bestellen! Het is ook altijd mogelijk om eerst even contact met ons op te nemen voor een gepast advies. Onze specialisten staan graag voor u klaar en helpen u bij het vinden van een elektrische hottub die helemaal bij uw wensen aansluit.

    wpChatIcon