Schrijf een beoordeling Schrijf een beoordeling

Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Infra Duo straler

Een uitstekende manier van bestaande technieken samenvoegen tot een revolutionair nieuw straler systeem voor infraroodcabines, is de

***INFRA DUO STRALER***


De Artissan infraroodcabines zijn nu ook optioneel te voorzien van de zgn. Infra DUO stralers. Hierbij worden de elementen van de al langer bestaande infrarood lange golf magnesium straler, en de eveneens al langer bestaande infrarood Philips Vitae Low Glare Full Spectrum straler, samengevoegd in één straler behuizing.

Indien alle stralers in een infraroodcabine Infra DUO stralers zijn, hebt u een volledig systeem lange golf stralers in uw cabine, ÉN een volledig systeem korte golf stralers. Dus twee volledige systemen in uw infraroodcabine.

Dit heeft het grote voordeel, dat u de stralers op lange golf kunt schakelen, de cabine voorverwarmen, en na ongeveer 15-20 minuten in een "warme deken" stapt, welke met de lange golf infraroodstralers het echte "saunagevoel" benaderd met een temperatuur tussen 40 - 60 graden Celsius, en waarin u heerlijk kunt transpireren.

Eveneens kunt u de cabine op korte golf full spectrum stralers schakelen, die u niet noodzakelijk hoeft vóór te verwarmen, maar hierin kunt u meteen plaats nemen, u voelt direct de straling welke 4 mm diep in uw huid doordringt en waarin u in zeer korte tijd zonder al te veel transpireren het resultaat kunt bereiken wat u wenst, zelfs met de deur van de cabine niet geheel gesloten bereikt u het gewenste resultaat.

De Infra DUO stralers zijn allen afzonderlijk om te schakelen tussen het korte óf lange golf element met een 3 standen schakelaar in elke straler behuizing.

Links ziet u afgebeeld de FUTURAMA 165x110x200 cm, binnenzijde zowel wanden als gehele interieur ABACHI hout, buitenzijde Hemlock hout.

Bel of mail voor showroom bezoek of offerte | 0174-625237 | Info@infrasol.nl

Omschrijving

Het is mogelijk om in alle Artissan modellen Infra DUO stralers toe te passen, het is niet noodzakelijk om álle stralers in een infraroodcabine Infra DUO stralers te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld in een lange golf cabine één of enkele Infra DUO stralers in laten bouwen op de plaatsen die u wenst. Op deze manier wordt uw infraroodcabine gefabriceerd geheel naar uw wens. Ook het formaat van de cabine kunt u buiten de standaard afmetingen zelf bepalen, ook bijvoorbeeld een schuine hoek aan de cabine die met uw schuine dakhelling meeloopt is mogelijk. Dus alles wordt op maat en naar uw wens gefabriceerd, uiteraard van ambachtelijke topkwaliteit.

Onderstaand ziet u de Infra DUO stralers in detail

De midden straler op Lange golf magnesium straler geschakeld.

Alle drie de stralers op korte golf full spectrum straling geschakeld.

De donkerkleurige verticale buizen is het in U vorm gebogen magnesium element. (geeft geen licht) In het midden de korte golf Philips straler, (geeft ook licht)

 

Detail tuimelschakelaar, stand 1 is lange golf, stand 0 is uit, stand 2 is korte golf

Zie links het U-vormige magnesium element, en rechts de korte golf Philips buis.

Duidelijk te zien dat de twee elementen zijn ingebouwd in één straler behuizing.

Óók is het mogelijk om in een cabine met Infra DUO stralers, een finse sauna oven extra te plaatsen.

 

Alle infraroodcabines zijn extra te voorzien van vele opties, waaronder de kleurentherapie met meer lichtopbrengst.