Schrijf een beoordeling Schrijf een beoordeling

Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Voordelen Voordelen

Infrarood Cabine Elite

De Elite serie infraroodcabine zijn in 6 verschillende formaten verkrijgbaar, en zijn verkrijgbaar met lange golf Magnesium stralers, korte golf Full Spectrum stralers, of DUO stralers welke een combinatie zijn van de Magnesium stralers én Full spectrum stralers samengevoegd in één straler behuizing.

De Full Spectrum infraroodstralers hebben het voordeel dat ze direct na inschakelen 4 mm diep in uw huid doordringen, wat een zeer snel en therapeutisch effect tot gevolg heeft, en gewricht en spierpijn doeltreffend zal verlichten. Ook bieden deze stralers het voordeel dat u de infrarood cabine niet hoeft vóór te verwarmen, en dat u de warmte direct voelt. De straling bestaat uit 27% korte golf (IR-A), 58% midden golf (IR-B) en 15% lange golf straling (IR-C). Zie grafiek >>>

De Magnesium stralers hebben meer het effect van het echte "sauna" gevoel, met deze stralers zult u veel kunnen transpireren waardoor u veel afvalstoffen kwijt raakt.

 

De ELITE serie is verkrijgbaar in Red Ceder en in Hemlock hout. Hemlock is wat minder reflecterend, en daarom ook uitstekend geschikt voor gebruik met korte golf Full Spectrum stralers. Hemlock is ook wat voordeliger in aanschaf. Red Ceder heeft van zichzelf de eigenschap een aangename geur te verspreiden, het is reflecterend en bacteriën werend.

 

 

De ELITE infraroodcabine is standaard voorzien van een kleurlamp in het plafond ingebouwd. Dat licht van grote invloed kan zijn op uw gemoedstoestand, is al jaren bekend. Iedere kleur heeft zo zijn eigen specifieke uitwerking en stimulerende eigenschappen.

U kunt naar wens i.p.v. de standaard kleurentherapie lamp, in uw infraroodcabine uitbreiden met de zgn. professionele kleurentherapie, deze is voorzien van 609 led's die de kleuren in een vloeiende beweging laat overvloeien en krachtiger licht voortbrengt. Ook kunt u de unit per kleur instellen.

Klik hier voor de Opbouwhandleiding.

 

Onderstaand vind u verschillende praktijkvoorbeelden om een goede indruk te krijgen van de werkelijke uitstraling. Zie ook de opvallend mooi ontworpen ergonomische zitbank en rugleuning. Alle modellen hebben in de zijwanden een prachtige extra glassectie.