Schrijf een beoordeling Schrijf een beoordeling

Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Infrarood cabine Futurama

De infrarood cabines van Artissan onderscheiden zich doordat deze topkwaliteit infraroodcabines ambachtelijk voor u worden gebouwd, ook voor bijvoorbeeld inbouw in uw badkamer, geheel op maat en naar uw wens. Kortom al uw wensen qua uitvoering zijn bij deze modellen mogelijk.
Deze infraroodcabines worden tijdens het fabricageproces al meteen volledig in elkaar gezet, daarna getest, weer gedemonteerd, secuur verpakt, en dan op weg naar de klant.

Standaard breedtematen zijn 110, 125, 145, 165, 180 en 150 hoekmodel. Ook een door u op te geven afmeting is mogelijk!
De Futurama cabines van Artissan openen nieuwe perspectieven in het wellness bereik. Zij onderscheiden zich door hun klasse en uitstraling. Hierin speelt de kwaliteit van het hout en de afwerking een belangrijke rol. Het 11 mm hout wordt speciaal geselecteerd en in een V-profiel geschaafd. De aansluitingen zijn quasi naadloos en vereisen geen overbodige afwerklijsten.

Deze cabines zijn standaard uitgerust met magnesiumoxyde stralers, digitale sturing, natuurlijke vlasisolatie in het dak, roosters en banken uit espen, ontluchtings schuifje en een glazen deur uit 8 mm gebronzeerd veiligheidsglas met exclusief hang- en sluitwerk ( RVS-scharnieren met dubbele ophanging ).
Alle onderdelen voldoen aan de heersende technische normen en zijn CE-gekeurd.

IR-A stralers, LED-lichttherapie, radio met afstandsbediening en extra ontluchting via de stralers in de voorwand zijn als optie verkrijgbaar. Vanaf de breedtemaat 145 cm zijn de cabine vóór en achterwanden ook te verkrijgen in meerdere delen, zodat bij wat smallere trapopeningen de cabine toch naar boven kan. Tevens te voorzien van de  Infra DUO straler.

Bel of mail voor showroom bezoek of offerte | 0174-625237 | Info@infrasol.nl

Omschrijving

Infraroodcabine model Futurama.

Deze topkwaliteit infraroodcabines worden werkelijk ambachtelijk gebouwd.
Deze infraroodcabines worden tijdens het fabricageproces al meteen volledig in elkaar gezet, daarna getest, weer gedemonteerd, secuur verpakt, en dan op weg naar de klant. Deze design infraroodcabine is tevens te voorzien van Infra DUO stralers.
 


<<< Zie de luxueuze inbouwmogelijkheden van de Futurama infraroodcabines, voor bijvoorbeeld inbouw in uw badkamer, geheel op maat en naar uw wens. Kortom al uw wensen qua uitvoering zijn bij deze modellen mogelijk.

De infraroodcabine Futurama is verkrijgbaar in de volgende standaard breedtes, 110 cm, 125 cm, 145 cm, 180 cm en een 150x150 cm vijfhoekmodel, maar alle denkbare tussenliggende breedte maten zijn mogelijk, hierdoor kunt u uw infraroodcabine op de cm nauwkeurig laten fabriceren. De dieptemaat is standaard 100 cm, en de hoogte 200 cm. Tevens zijn deze modellen leverbaar in een grotere dieptemaat van 10 of 20 cm meer, waardoor de ruimte vóór u beduidend groter wordt.
Elke andere afwijkende maatvoering is mogelijk, bel voor meer info 0174-625237.

In een cabine met een 20 cm groter dieptemaat is het tevens mogelijk om een extra Finse saunaoven toe te passen, waardoor er dan een Combi infraroodcabine sauna ontstaat. Deze Futurama infraroodcabine is leverbaar met zowel lange golf magnesium stralers, alsook kortegolf Philips Low Glare Full Spectrum stralers, of een combinatie hiervan, nieuw is de infra duostraler met een korte-én langegolf element in één straler behuizing. Ook is het mogelijk om in de uitvoering met lange golf magnesium stralers enkele Philips Low Glare kortegolf stralers extra in bijv. de zijwanden in te bouwen, of bijv. 2 stuks lange golf magnesium stralers te vervangen door korte golf stralers, zodat u nog een extra functie in de cabine hebt om snel de spieren en gewrichten te versoepelen.

Deze gehele lijn van infraroodcabines is vervaardigd van FSC gecertificeerd materiaal

Voor de typen Futurama, Zentopia en Primary infraroodcabines en sauna's van Artissan zijn onderstaande kwaliteitskenmerken van toepassing.

 • A-kwaliteit hout ( FSC-gecertifieerd en extra nageschuurd )
 • Exclusieve scharnieren met dubbele ophanging uit roestvrij staal.
 • Glazen deur uit 8 mm gebronzeerd veiligheidsglas.(turboboost 5 mm)
 • Dubbele magneetsluiting en afdichtingsband uit kunststof.
 • Geen afwerklijsten aan de binnenkant door hoogwaardige meubelkwaliteit.
 • U-vormige magnesiumoxydestralers uit roestvrij staal met Maximum Reflection Technology ( tot 95 % reflectie van IR-straling )
 • Zitbank en roosters uit Espen zachthout.
 • Natuurlijke vlasisolatie in het dak zonder allergiestoffen en verrottingsgevaar plus verluchtingsschuifje voor een gezond infrarood klimaat in de cabine.
 • Gebruiksvriendelijke digitale sturing aan de binnenzijde.
 • Opties : LED-kleurlichttherapie.
 • Radio met afstandsbediening en uitstekende geluidskwaliteit (uitbreidbaar met externe module voor MP3 -of CD-speleraansluiting)
 • Beide opties zijn langdurig getest op temperatuurbestendigheid in infrarood cabines.