Schrijf een beoordeling Schrijf een beoordeling

Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Infrarood cabine Primary

Een infraroodcabine van Artissan onderscheidt zich doordat deze topkwaliteit infraroodcabine werkelijk ambachtelijk voor u worden gebouwd, geheel op maat en naar uw wens.
Deze infraroodcabines worden tijdens het fabricageproces al meteen volledig in elkaar gezet, daarna getest, weer gedemonteerd, secuur verpakt, en dan op weg naar de klant.

Deze nieuwe lijn van PRIMARY cabines is ontworpen met een nauw oog voor design. Beschikbaar in donker massief MDF (black). Deze infraroodcabines zijn werkelijk ambachtelijk gebouwd. De uitstekende kwaliteit en het strak design geven deze IR-cabine een bijzonder moderne uitstraling.
De cabine wordt vervaardigd uit 18 mm MDF platen die formaldehydevrij, temperatuurbestendig en van een uitstekende kwaliteit zijn!

De cabine kan aan de binnenzijde bekleed worden met 11 mm Red Ceder, Hemlock, Abachi, Vurenhout, of 16 mm Espen. Alle onderdelen voldoen aan de heersende technische normen en zijn CE-gekeurd. De zitbank wordt vervaardigd van luxueus Espen of Abachi  hout. Deze lijn topkwaliteit infraroodcabines is te verkrijgen in verschillende breedte en dieptematen (op uw wens) en is uitbreidbaar met de optie's LED-kleurlichttherapie en een radio met afstandsbediening en vele andere accessoires. Er is qua infrarood stralers keuze uit lange golf magnesium stralers, korte golf Full spectrum Vitae stralers of een combinatie hiervan in de vorm van de Infra DUO stralers

Bel of mail voor showroom bezoek of offerte | 0174-625237 | Info@infrasol.nl

Omschrijving

Infraroodcabine Model Primary

Deze topkwaliteit infraroodcabines worden werkelijk ambachtelijk gebouwd. Deze infraroodcabines worden tijdens het fabricageproces al meteen volledig in elkaar gezet, daarna getest, weer gedemonteerd, secuur verpakt, en dan op weg naar de klant.

De infraroodcabine Primary is verkrijgbaar in de volgende standaard breedtes, 110 cm, 125 cm, 145 cm, 165 cm, 180 cm en een 150x150 cm vijfhoekmodel.
De dieptemaat is standaard 100 cm, en de hoogte 200 cm. Tevens zijn deze modellen leverbaar in een grotere dieptemaat van 10 of 20 cm meer, waardoor de ruimte vóór u beduidend groter wordt.

Elke andere afwijkende maatvoering is mogelijk, bel voor info 0174-625237.

In een cabine met een 20 cm groter dieptemaat is het tevens mogelijk om een extra Finse saunaoven toe te passen, waardoor er dan een Combi infraroodcabine sauna ontstaat. De Primary infraroodcabine is leverbaar met zowel lange golf magnesium stralers, alsook kortegolf Philips Low Glare stralers, of een combinatie hiervan, nieuw is de infra duostraler met een korte-én langegolf element in één straler behuizing.

Kortom al uw wensen qua uitvoering zijn bij deze modellen mogelijk.
 

<<<   Model Primary vijfhoek 150 x 150 x 200 cm.

Binnenzijde uitgevoerd in Red Ceder.
Buitenzijde uitgevoerd in modern Black.

Deze gehele lijn van infraroodcabines is vervaardigd van FSC gecertificeerd materiaal.

Onderstaande kwaliteitskenmerken van toepassing.

 • A-kwaliteit hout (FSC-gecertifieerd en extra nageschuurd)
 • Exclusieve scharnieren met dubbele ophanging uit roestvrij staal.
 • Glazen deur uit 8 mm gebronzeerd veiligheidsglas.
 • Dubbele magneetsluiting en afdichtingsband uit kunststof.
 • Geen afwerklijsten aan de binnenkant door hoogwaardige meubelkwaliteit.
 • U-vormige magnesiumoxydestralers uit roestvrij staal met Maximum Reflection Technology ( tot 95 % reflectie van IR-straling )
 • Zitbank en roosters vervaardigd uit Abachi of Espen zachthout
 • Natuurlijke vlasisolatie in het dak zonder allergiestoffen en verrottingsgevaar plus ontluchtings schuifje voor een gezond infrarood klimaat in de cabine.
 • Gebruiksvriendelijke digitale sturing aan de binnenzijde.
 • Opties : LED-kleurlichttherapie
 • Radio met afstandsbediening en uitstekende geluidskwaliteit (uitbreidbaar met externe module voor MP3 aansluiting)
 • Beide opties zijn langdurig getest op temperatuurbestendigheid in infrarood cabines.