Schrijf een beoordeling Schrijf een beoordeling

Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Infrarood warmtecabine Zentopia

De infraroodcabines van Artissan onderscheiden zich doordat deze topkwaliteit infraroodcabines werkelijk ambachtelijk worden gebouwd. Deze infraroodcabines worden tijdens het fabricageproces al meteen volledig in elkaar gezet, daarna getest, weer gedemonteerd, secuur verpakt, en dan op weg naar de klant.

Infraroodcabine Zentopia

Verkrijgbaar in standaard breedte 110, 125, 145, 165, 180 en hoekmodel 150. Elke andere door u op te geven afmeting is mogelijk! Deze kwalitatief hoogwaardige infraroodcabine kenmerkt zich door een bijzonder robuuste houtkwaliteit van 15 mm dik. De planken zijn 14,5 cm breed en voorzien van visbek garnituur. Dit geeft een robuuste klasse uitstraling.

De standaard uitrusting van een Zentopia IR-cabine omvat een saunabank en roosters voor de stralers in Abachi of Espenhout. Het dak is met natuurlijke vlas geïsoleerd voor een optimale benutting van de infrarood warmte. Een digitale sturing – tevens CE-gekeurd – wordt ingebouwd aan de binnenzijde van de cabine voor een optimaal gebruiksgemak. De afgeronde hoeklatten aan de buitenkant bezorgen samen met de brede planken een robuust en tijdloos karakter aan deze infraroodcabines.
Deze lijn is te verkrijgen in verschillende maten en is uitbreidbaar met LED-kleurlichttherapie, radio met afstandsbediening en extra ontluchting via de stralers in de voorwand. Vanaf de breedtemaat 145 cm zijn de cabine voor en achterwanden ook te verkrijgen in meerdere delen, zodat bij wat smallere trapopeningen de cabine toch naar boven kan. De houtkwaliteit van deze infraroodcabines Zentopia is 15 mm dik, en 14,5 cm breed.
Er is qua infrarood stralers keuze uit lange golf magnesium stralers, korte golf Full spectrum Vitae stralers of een combinatie hiervan in de vorm van de Infra DUO stralers.
 

Bel of mail voor showroom bezoek of offerte | 0174-625237 | Info@infrasol.nl

Omschrijving

Infraroodsauna Model Zentopia

Deze topkwaliteit infraroodcabines worden werkelijk ambachtelijk gebouwd. Deze infraroodcabines worden tijdens het fabricageproces al meteen volledig in elkaar gezet, daarna getest, weer gedemonteerd, secuur verpakt, en dan op weg naar de klant.


 

De infraroodcabine Zentopia is verkrijgbaar in de volgende standaard breedtes, 110 cm, 125 cm, 145 cm, 180 cm en een 150x150 cm vijfhoekmodel.
De dieptemaat is standaard 100 cm, en de hoogte 200 cm. Tevens zijn deze modellen leverbaar in een grotere dieptemaat van 10 of 20 cm meer, waardoor de ruimte vóór u beduidend groter wordt.

Elke andere afwijkende maatvoering is mogelijk, bel voor extra info 0174-625237.

In een cabine met een 20 cm groter dieptemaat is het tevens mogelijk om een extra Finse saunaoven toe te passen, waardoor er dan een Combi infraroodcabine sauna ontstaat.

Deze ZENTOPIA infraroodcabine is leverbaar met zowel lange golf magnesium stralers, alsook kortegolf Philips Low Glare stralers, of een combinatie hiervan, in de vorm van de Infra duostraler met een korte-én langegolf element in één straler behuizing. 

Kortom al uw wensen qua uitvoering zijn bij deze modellen mogelijk.
 

Onderstaande kwaliteitskenmerken van toepassing:

  • A-kwaliteit hout ( FSC-gecertifieerd en extra nageschuurd )
  • Exclusieve scharnieren met dubbele ophanging uit roestvrij staal.
  • Glazen deur uit 8 mm gebronzeerd veiligheidsglas. (turboboost 5 mm)
  • Dubbele magneetsluiting en afdichtingsband uit kunststof.
  • Geen afwerklijsten aan de binnenkant door hoogwaardige meubelkwaliteit.
  • U-vormige magnesiumoxydestralers uit roestvrij staal met Maximum Reflection Technology ( tot 95 % reflectie van IR-straling )
  • Zitbank en roosters uit Abachi of Espen zachthout.
  • Natuurlijke vlasisolatie in het dak zonder allergiestoffen en verrottingsgevaar plus ontluchtings schuifje voor een gezond infrarood klimaat in de cabine.
  • Gebruiksvriendelijke digitale sturing aan de binnenzijde.
  • Opties : LED-kleurlichttherapie.
  • Radio met afstandsbediening en uitstekende geluidskwaliteit ( uitbreidbaar met externe module voor MP3 aansluiting )
  • Beide opties zijn langdurig getest op temperatuurbestendigheid in infrarood cabines.