Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Voordelen Voordelen

Sauna Health Wave

Infrarood sauna HealthWave

Het wordt voor U genieten in de met prachtig design ontworpen Infrarood sauna's van het topmerk HealthWave.
Kom kijken in de showroom bij Infrasol Zuid Holland, bel voor afspraak 0174-625237

Deze cabines zijn zeer eenvoudig door uzelf thuis te installeren, (ook kunnen wij voor plaatsing bij u thuis zorgdragen). Iedereen kan ze plaatsen door middel van het vernuftige kliksysteem.
Er is geen aparte aansluiting voor nodig, een normaal stopcontact van 230/240 volt volstaat. Doordat deze infraroodcabines tijdens het fabricageproces al meteen volledig kant en klaar in elkaar worden gezet, zult u bij plaatsing zien dat alle onderdelen perfect op elkaar aansluiten, wat de montage zeer eenvoudig maakt.

De cabine is volledig gebouwd van het duurzame Red Ceder hout, zowel de binnen als de buitenzijde en het interieur.
Dit geeft een prachtige luxe uitstraling, samen met het mooie spiegelglas.
En niet te vergeten de heerlijke geur van het Red Ceder hout, waardoor het gebruik een echte beleving wordt.
Het rode materiaal dat voor de Incoloy-M stralers is geplaatst, is van een kunststof die niet heet wordt, u kunt zich hier niet aan verbranden.
De rugleuning en zitbank zij ergonomisch gevormd zoals u onderstaand kunt zien.

Zie op de afbeelding hieronder het handige schapje voor aromatherapie of lectuur. Dit is links en rechts in de cabine geplaatst. (uitgezonderd model 90x90 cm, daar is er één). Op de tweede (rechter) afbeelding ziet u de mooie lichtlijst die voor een sfeervolle en gezellige uitstraling zorgt. Het bedieningspaneel is zowel aan de buiten, maar ook aan de binnenzijde in de cabine te vinden.

 

Foto 1. De radio/CD speler is in het plafond ingebouwd, op dusdanige wijze dat deze gemakkelijk naar omlaag geklapt kan worden, om de CD te wisselen of een instelling te wijzigen, en is tevens voorzien van een USB en SD aansluiting.

Foto 2. De mooie Red Ceder vloer (parket structuur) met verschillende schakeringen en kleurstellingen.
In de zijwand ziet u het beluchtingsrooster.

Op de onderstaande linker afbeelding kunt u duidelijk het spiegel effect van het glas waarnemen, dit geeft een zeer ruimtelijk effect, en een mooie luxueuze uitstraling.

Op de rechter afbeelding ziet u een van de kliksluitingen, waarmee de wanden van de cabine eenvoudig aan elkaar vast geklikt kunnen worden. Hierdoor is het kinderlijk eenvoudig om deze cabine te plaatsen, het enige gereedschap wat u nodig hebt is een inbus sleuteltje, om de deurknop te monteren, en een kruiskopschroevendraaier om de zitbank en achterrooster vast te zetten.
Indien u niet zelf wilt plaatsen, kunnen wij voor meerprijs de plaatsing voor u verzorgen.