Dagelijks genieten?

Sauna met infrarood kopen

Wilt u een sauna met infrarood kopen? Dan bent u bij Infrasol aan het juiste adres. Ga voor een uniek ontwerp of passend product voor in uw huis of tuin. Kies voor exclusiviteit, maatwerk en kwaliteit. Infrasol is niet voor niets gespecialiseerd in infraroodcabines en sauna’s van hoogwaardige kwaliteit. We nodigen u dan ook van harte uit om de showroom in Tholen te bezoeken, zodat u onze topkwaliteit zelf in het echt kunt ervaren. Bekijk ons aanbod of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Sauna met infrarood kopen?

Een sauna met infrarood wordt ook wel een infraroodcabine genoemd. Echter, bij Infrasol hebben we ook combi’s, zoals de Infrawave Combi en Chaleur Combi. Als u kiest voor bijvoorbeeld een van deze twee cabines profiteert u van zowel de voordelen van een sauna als van een infraroodcabine. Deze cabines hebben namelijk zowel een Finse sauna kachel als infraroodstralers. Uiteraard kunt u ook kiezen voor enkel een infraroodcabine, zoals de Infrasol EX. Het mooie van deze cabine is dat dit model zeer betaalbaar is en op deze manier toch van een luxe infraroodcabine kunt genieten. De EX is dan ook helemaal naar eigen wens verder samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor dimbare stralers, Canadees Red Cedar of Hemlock, magnesium oxide, full spectrum of DUO-straler, een led kleurlamp incl. afstandsbediening, audio, automatische ventilatie en meer.

Wat is infrarood precies?

Infrarood is de warmte van de zon – het onzichtbare UV-licht dat je ervaart als warmte. Infrarood betekent letterlijk vertaald ‘rood licht’. Het is een elektromagnetische straling gelegen voorbij zichtbaar licht en zichtbare kleuren. Wij kunnen met ons menselijk oog dus geen infraroodstraling waarnemen. Wij kunnen het enkel voelen als warmte. Het mooie van infraroodstraling is dat het enkel het lichaam opwarmt en nauwelijks de tussenliggende ruimte. Infrarood bestaat uit drie typen golven met elk een eigen golflengte (dat wordt uitgedrukt in nanometer (NM)):

  • Korte golf infrarood (IR-A): 760 – 1.400 nm;
  • Middengolf infrarood (IR-B): 1.400 – 3.000 nm;
  • Lange golf infrarood (IR-C): 3.000 – 1.000.000 nm.

Als u een sauna met infrarood van ons wilt kopen, beschikken de meeste van onze modellen een combinatie van deze drie infraroodstralers.

Wat zijn de voordelen van infraroodstraling?

Terwijl u misschien langzaam wegzakt in een infraroodcabine is uw lichaam juist hard aan het werk. Om de warmte kwijt te raken, pompt uw hart het bloed nog sneller door het lichaam. Op deze manier ontvangen uw organen meer zuurstof en voedingsstoffen. Het draagt dus bij aan een goede bloedsomloop. De verbeterde doorbloeding helpt de natuurlijke balans in de huid te herstellen en dat resultaat op zijn beurt weer in een gladde, zachte huid. Het intensieve transpireren trekt namelijk de afvalstoffen uit de diepste lagen van uw lichaam. Bovendien wordt door de warmte de aanmaak van witte bloedlichaampjes gestimuleerd wat uw afweer versterkt. Bovendien zorgt infraroodstraling voor de aanmaak van endorfines. Dit hormoon – de zogeheten ‘natuurlijke pijnstiller’ – verlicht spier- en gewrichtspijn, spanning, zwelling en stijfheid.

Hoeveel kost een sauna met infrarood (per maand)?

Een sauna met infrarood kopen is één. Maar wat zijn de maandelijkse kosten? Wanneer u iedere dag uw infraroodcabine een half uur gebruikt, kost dat € 6,60 per maand. Eén sessie in de infraroodcabine kost niet meer dan een uurtje strijken. Bovendien is een infraroodcabine onderhoudsvrij en heeft een gemiddelde cabine een levensduur tot ongeveer 25.000 uur.

Kom langs of bestel online

We zetten graag onze expertise in en denken met u mee voor een 100% passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. We maken graag alle tijd voor u vrij. Dan maken we samen een ontwerp voor uw sauna, infraroodcabine, sunshower of hottub op maat. We nodigen u overigens ook van harte uit om onze showroom in Tholen te bezoeken. Kom zelf onze topkwaliteit ervaren. Kunt u niet wachten en wilt het liefst zo snel mogelijk gaan genieten van uw nieuwe installatie? Kies dan voor een sauna met infrarood online kopen. Dan komen onze vakspecialisten hem zo snel mogelijk installeren.

    wpChatIcon