Kies voor maatbouw

Sauna op maat laten maken

Wilt u een sauna op maat laten maken? Dan bent u bij Infrasol aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar zijn we specialist in de markt van infraroodcabines, sauna’s en meer. We leveren en monteren dan ook in heel Nederland en België. Het is onze missie om er voor te zorgen dat u tevreden bent en blijft met de disciplines kwaliteit, exclusiviteit en maatbouw. 

Benieuwd naar deze drie factoren? Wilt u ons brede aanbod bekijken? Of nieuwsgierig naar de mogelijkheden met betrekking tot maatbouw? Lees dan verder en ontdek het zelf. Bij vragen kunt u uiteraard ook direct contact met ons opnemen.

Kwaliteit, exclusiviteit en maatbouw

Kwaliteit is het uitgangspunt – al 25 jaar lang. Daarom verkopen wij enkel producten waar we voor de volle 100% achter staan. Daarnaast vinden we exclusiviteit belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een Hamam, Turks stoombad, een zoutcabine of iets anders speciaals? Geen probleem. We regelen het graag. Door onze kennis en kunde bieden we bovendien maatbouw aan. Wanneer u een speciale ruimte in uw huis wilt benutten voor een infraroodcabine of sauna zit u bij ons goed. U kunt uw wensen en eisen aan ons doorgeven, vervolgens maken wij een complete tekening. Als dit aansluit op wat u in gedachte hebt, gaan we aan de slag met het realiseren van de maatbouw met ons eigen montageteam.

Sauna op maat laten maken

Bij Infrasol hebben we een breed aanbod sauna’s, infraroodcabines, sunshowers, hottubs en jacuzzi’s. Maar staat er geen model tussen dat aansluit op uw wensen? Of heeft u iets speciaals in gedachten? Denk bijvoorbeeld aan een prachtige buitensauna met bijpassende veranda of een infraroodcabine die precies in dat hoekje naast de badkamer past. Misschien heeft u zelf nog een veel beter idee. In zo’n soort geval is een sauna op maat laten maken (of een ander product) een ideale uitkomst. Geef u wensen aan ons door en wij gaan voor u aan de slag! We verzorgen graag het hele project voor u – van ontwerp tot uitvoering.

Bekijk ons assortiment

Voor wie een sauna op maat laten maken niet aan de orde is, kan kiezen uit ons brede assortiment. We hebben diverse varianten die verschillen in prijs, het aantal personen dat erin kan, de houtsoort aan de binnen- en buitenkant en het type kachel en verlichting. Oftewel, we hebben voor ieder wat wils. Uiteraard hangt ook de prijs af van welke opties u toevoegt aan de sauna. Zo is een basismodel al verkrijgbaar vanaf € 5.530. Maar u kunt ook voor een super de luxe sauna kiezen met alles erop en eraan voor buiten die beschikbaar is vanaf € 34.085.

Bestel direct online of laat op maat maken

Bent u eruit? Wilt u niets liever dan een sauna in of bij uw huis? Dan zit u goed bij Infrasol. Lees meer over de kosten die bij een sauna komen kijken, bestel direct online of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een sauna op maat laten maken.

    wpChatIcon