Bekijk de voordelen van een

Sun shower combi

Een sun shower combi voorziet uw lichaam van een verantwoorde dosis UV-licht en infraroodstraling. De infraroodstraling heeft een verzachtende werking op onder andere rug- en nekklachten, spierpijn en reumatische klachten. Daarnaast zorgt de UV-straling ervoor dat uw lichaam vitamine D aanmaakt, waardoor u meer energie en een gezondere kleur krijgt. Meer weten over de voordelen, het gebruik en de eventuele kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op, kom langs in onze showroom of bekijk direct het online assortiment.

Voordelen van een Sun shower combi

De infraroodstraling van een sunshower combi dringt tot diep door in de huid. Uw lichaamstemperatuur stijgt, waardoor u direct een ontspannen gevoel krijgt. Hierdoor worden tevens rug- en nekklachten, reumatische klachten en spierpijn vermindert en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Het is wetenschappelijk bewezen dat infraroodstraling effectief is om een verkrampt gevoel in je rug en nek te verminderen. Een bijkomend voordeel daarvan is infraroodstraling geen bijwerkingen heeft in tegenstelling tot de meeste pijnstilling.

Sunshowers in allerlei soorten en maten

Bij Infrasol hebben we sun shower combi’s in allerlei soorten en maten. Zo heeft u voor maar € 900,- al de Sunshower Pure. Deze sunshower is een inbouwmodel en heeft een vermogen van 1.000 Watt. Als u liever voor een opbouwmodel kiest, dan is de Sunshower Solo een goede optie. Deze sunshower heeft een vermogen van 1.500 Watt en is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en grijs.

Liever maatwerk?

Bij Infrasol hebben we niet alleen een breed assortiment sun shower combi’s, sauna’s, infraroodcabines en hottubs. Voor degene die iets speciaals willen, bieden we namelijk maatwerk aan. Wilt u bijvoorbeeld een luxe doucheruimte met inbouw- of opbouwsauna? Of een infraroodcabine die precies in dat hoekje naast de badkamer past? Of heeft u zelf nog een veel beter idee? U bent aan het juiste adres. We verzorgen graag het hele project – van ontwerp tot uitvoering – voor u.

Kom langs of bestel direct

We zetten graag onze expertise in en denken met u mee voor een 100% passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. We maken graag alle tijd voor u vrij. Dan maken we samen een ontwerp voor uw sauna, infraroodcabine, sun shower combi of hottub op maat. We nodigen u overigens ook van harte uit om onze showroom in Tholen te bezoeken. Kom zelf onze topkwaliteit ervaren. Kunt u niet wachten en wilt het liefst zo snel mogelijk gaan genieten van uw nieuwe installatie? Bestel ‘m dan direct online. Dan komen onze vakspecialisten hem zo snel mogelijk installeren.

    wpChatIcon