Schrijf een beoordeling Schrijf een beoordeling

Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Voordelen Voordelen

Sunshower Combi

Sunshower Combi Infraroodwarmte én Zonlicht in uw douchecabine

Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes.
Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage dosis Uv-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur.
U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

Welke Sunshower is voor u het meest geschikt?

Er zijn 6 verschillende uitvoeringen Sunshower in de productlijn, waaronder Sunshowers met Infrarood én UV, en Sunshowers met alleen infrarood.
Hieronder de verschillende modellen waaruit u uw keuze kunt bepalen:

1. Alleen Infrarood, óf Infrarood+ zonlicht?
Wanneer u alleen in het weldadige Infrarood effect geïnteresseerd bent dan kunt u kiezen uit de Sunshower Solo, Duo, Pure-XL en Pure standaard.
Wanneer u de voordelen van beiden wilt, dus Infrarood én UV dan kunt u kiezen voor de Sunshower  Combi of de DeLuxe.

2. Wilt u uw hele lichaam of een gedeelte ervan behandelen?
De modellen DeLuxe, Combi, Solo en Pure-XL behandelen uw hele lichaam, de Pure “standaard” is compacter en speciaal voor de onderrug ontwikkelt.

3. Gaat u verbouwen of een Sunshower in uw bestaande badkamer gebruiken?
De meeste Sunshower modellen zijn geschikt voor inbouw. Wanneer u niet wilt verbouwen of onvoldoende ruimte in de muur heeft voor inbouw, dan zijn de Sunshower Solo (alleen Infrarood) en de Combi (infrarood én UV) de aangewezen modellen, deze zijn eenvoudig in de hoek van een bestaande douchecabine of badkamer te installeren.