Schrijf een beoordeling Schrijf een beoordeling

Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Sunshower DeLuxe White

Sunshower Health DeLuxe White of Black

Vitaal de winter door met de Sunshower DeLuxe, Infraroodstraling en Zonlicht op een luxe manier ingebouwd in uw badkamer, douchecabine of inloop douche.

Houdt u ook zo van lentekriebels die de eerste zonnestralen u in het voorjaar geven? Van dat heerlijke voorjaarsgevoel waarbij u uw deuren weer opengooit en geniet van de warmte van de lentezon? Dat voorjaarszonnetje dat u volop nieuwe energie en een goed humeur geeft?
DAT is precies het effect van de Sunshower! Met de Sunshower geniet u het gehele jaar door van een gezonde zomerse kleur, én de positieve energie!
Een gezonde stijl van leven combineren met het genieten van wellness, DAT is waar de Sunshower voor bedoeld is.
De Sunshower DeLuxe is leverbaar in type White en Black.

Klik hier voor het bij deze Sunshower benodigde ventilatiesysteem

Toelichting op het bericht in de media februari 2020 betreffende het "zonnebank verbod"

Bel voor info 0174-625237
Of vraag een offerte via e-mail........: info@infrasol.nl

3.200,00
+

Omschrijving

Sunshower DeLuxe White:

Hij wordt ingebouwd in de wand: waardoor hij geen ruimte wegneemt in uw badkamer.
Hij geeft zonlicht: wat er voor zorgt dat het vitamine D niveau in uw lichaam in de winter net zo hoog is als in de zomer.
Hij geeft infraroodwarmte: die uw spieren op een snelle en aangename manier doorwarmen, waardoor u zich  gemakkelijker beweegt en ontspant.
Hij combineert wellness met luxe: in uw eigen badkamer. U geniet op een stijlvolle wijze van zonlicht én van Infraroodwarmte. Dit moderne design heeft dé uitstraling voor de luxe badkamer.

  • De Sunshower DeLuxe White en Black hebben een maximaal vermogen 2600 Watt.
  • De Sunshower is alleen geschikt voor inbouw in een wand, afmeting 320 x 1870 x 160 mm.
  • Vermogen UV lampen 4 stuks x 400 Watt | Vermogen IR lampen 5 stuks x 500 watt.
  • Bescherming lampen met gehard glas en glasbreuksensor.
  • Aansluitwaarde 230V / 50 Hz, gewicht 35 kg.      


Design:
De Sunshower Deluxe White en Black is een full body inbouwapparaat met zowel een UV- als infraroodfunctie. De Sunshower Deluxe White en Black hebben vijf kortegolf infraroodlampen van elk 500W en vier UV-lampen van 400 watt. Het apparaat is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat met een wit of zwart kader en heeft een smalle opstaande aluminium rand.

Gebruik:
De Sunshower Deluxe heeft touch bediening. U schakelt de Sunshower met één druk op de UV- of IR-knop in. Een sessie duurt maximaal tien minuten.
U kunt een sessie eenvoudig eerder beëindigen. Na gebruik koelt de Sunshower in vier minuten af.

Zonlicht:
We worden opgewekt en vrolijk als we de zon zien, de zon is de bron van vitaliteit, net zo werkt het in de Sunshower DeLuxe, productie van vitamine D in de huid wordt bevorderd. Tevens wordt de huid op een gedoseerde en milde wijze gebruind, waardoor u door regelmatig de Sunshower te gebruiken een mooie egale bruine teint ziet ontstaan. Uiteraard zult u begrijpen dat het zonlicht wat de Sunshower produceert gezonder en minder stressvol is voor uw huid, dan met grotere tussenpozen een hogere dosering UV licht van de zon.
De Sunshower DeLuxe White of Black geeft een gedoseerde hoeveelheid kunstmatig zonlicht (UV straling). Onderzoek door dermatologen heeft aangetoond dat regelmatig kort (± 10 min) gebruik van de Sunshower er toe leidt dat de vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau blijft.

Door in de winter gedurende één maand 3 x per week 6 minuten de Sunshower, te gebruiken, bereikt u hetzelfde vitamine D niveau als in de zomer!

Sunshower DeLuxe White of Black

Infrarood:
Korte golf infrarood warmte dringt diep in de huid door en zorgt voor directe aangename warmte. Door de opwarming van stijve spieren en gewrichten, worden deze soepeler en minder pijnlijk. Bij mensen met rugklachten, nekklachten, reuma en vergelijkbare aandoeningen worden de Korte Golf "therapeutische" infrarood stralers toegepast. Door de toepassing van Infrarood óf zonlicht tijdens het douchen, gaat de kwaliteit van leven omhoog, en tevens neemt het geen extra tijd in beslag.

Gebruik:
De bediening van de Sunshower DeLuxe White of Black is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt wisselen tussen infrarood óf zonlicht met een eenvoudige toets bediening. De bruiningstijd is automatisch ingesteld op 10 minuten, waardoor u op verantwoorde wijze een egale bruine teint krijgt, en uw vitamine D niveau op peil kunt houden. Door de Sunshower - een paar keer per week - te gebruiken kan de huid geleidelijk wennen aan gedoseerd zonlicht. Deze geleidelijke manier van zonlicht doseren is gezonder dan hoge doses UV in één keer.

Voorwaarden voor installatie:                                                           

  • Een aparte stroomgroep is noodzakelijk 2600 watt.
  • 16,5 cm inbouwdiepte in een lege (voorzet)wand.
  • Ventilatiekanalen voor de aan- en afvoer van droge koellucht.
  • 45 cm afstand (richtlijn) van de glasplaat tot hart douchekop.
  • Een combinatie met een stoomcabine is mogelijk.


Doordat de Sunshower DeLuxe wordt ingebouwd in een wand neemt deze geen ruimte in beslag, en is de installatie eenvoudig. Het energieverbruik is zeer acceptabel, met een sessie van 10 minuten op volle intensiteit bent u minder dan 3 eurocent kwijt. Voor meer toelichting over het gebruik kunt u de bijgeleverde handleiding lezen.

2 jaar fabrieksgarantie (m.u.v. de lampen) Installatiekosten erkende installateur € 300,00 (Handleiding 1 dient dan eerst te zijn voltooid).

Garantie te verlengen tot 5 jaar door de installatie te laten uitvoeren door een Sunshower monteur.

 

Bijlagen

Gebruikershandleiding (Deluxe-White-NL.pdf, 1,123 Kb) [Download]