Hoogwaardige kwaliteit & goede prijs

Sunshower kopen

Wilt u een sunshower kopen? Voor een sunshower van hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs bent u bij Infrasol aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en ontdek het comfort wat de sunshower u kan bieden. Onze modellen zijn dermate ontworpen dat u zo optimaal mogelijk kunt genieten van de warme infraroodstralen die de sunshower tijdens het douchen voortbrengt. Bovendien kunt u ook kiezen voor een opbouw of inbouw sunshower zodat de sunshower naadloos aansluit bij uw wensen en badkamer. Wanneer u een sunshower wilt kopen, zetten wij daarom graag onze expertise in en denken wij met u mee over wat de beste keuze is voor bij u thuis. Dit alles totdat u 100% tevreden bent.

Sunshower kopen

Mensen hebben tegenwoordig steeds minder tijd om naar de zonnebank te gaan. Een sunshower kopen is daarom een ideale oplossing; lekker warm worden en tegelijkertijd een mooi kleurtje krijgen tijdens het douchen. Een sunshower is dus een infrarood douche die wordt gemonteerd in de doucheruimte. De sunshower beschikt over UV-licht. Dit UV-licht zorgt ervoor dat het lichaam vitamine D aanmaakt. Deze vitamine bevordert uw weerstand en energieniveau. Ook stimuleert het de bloedsomloop en heeft het een pijnverlichtende werking. Na gebruik van een sunshower voelt u zich daarom ook al snel een stuk fitter. Doordat de sunshower ontspannend werkt, vermindert het ook nek- en rugklachten, reumatische klachten en spierpijn. Een sunshower kopen biedt dus vele voordelen voor uw gezondheid.

Is een sunshower veilig?

Een sunshower kopen vinden mensen vaak een eng idee omdat het een elektrisch apparaat is wat met water in aanraking komt en vanwege het UV-licht. Maakt u zich echter geen zorgen, onze sunshowers voldoen aan alle strikte Europese richtlijnen. Dit product is speciaal ontwikkeld en zo getest dat het onder de douche gebruikt kan worden en is dus compleet veilig. UV-licht is overigens ook lang niet altijd schadelijk. Mits juist gedoseerd, zoals het UV-licht in de sunshower, kan het juist heel gezond zijn. Zo kunt u dus zonder zorgen en op een veilige methode gebruik maken van de functies van een sunshower.

Koop direct uw sunshower

Enthousiast geworden? Een sunshower kopen brengt allerlei opties met zich mee. U kunt daarom altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers maken dan uiteraard graag alle tijd voor u vrij. Ook nodigen we u van harte uit om onze showroom in Tholen te bezoeken, zodat u de topkwaliteit zelf kunt ervaren. Wilt u een maatbouw sunshower kopen? Dan bezoeken wij u graag om de mogelijkheden te bespreken. We verzorgen graag het gehele project van ontwerp tot uitvoering voor u. Pas als u volledig tevreden bent over het ontwerp, gaan wij de maatbouw realiseren met ons eigen montageteam. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 085 060 5501 of mail naar info@infrasol.nl.

    wpChatIcon