De beste kwaliteit

Sunshower prijs

Wilt u een sunshower prijs weten? Dan bent u bij Infrasol aan het juiste adres. Bekijk direct ons brede online assortiment en bestel uw favoriet. Uiteraard kunt u ook eerst langskomen in onze showroom in Tholen. U bent van harte welkom om een of meerdere van uw favorieten in het te komen bekijken. Ervaar uw favoriete sunshower in het echt en maak een gedegen keuze. Heeft u een bijzondere wens of uniek ontwerp in gedachten? Omdat we ook maatwerk verzorgen, kunnen we alle soorten sunshowers, sauna’s, hottubs en infraroodcabines voor u ontwerpen, maken en installeren. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Lees dan snel verder.

Goede prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd

De sunshower prijs verschilt per model, de opties en per aanbieder. Bij Infrasol houden we onze prijzen zo laag mogelijk en kunt u profiteren van maximale service, zodat een goede prijs-kwaliteitverhouding ontstaat. Om een hoge klanttevredenheid, kwaliteit, exclusiviteit en maatbouw te kunnen garanderen, zijn we al meer dan 25 jaar actief in onze branche. Door onze jarenlange ervaring en ontwikkeling zijn we – naast onze standaard modellen – sterk in maatbouw. We zetten graag onze expertise in, zodat u voorzien wordt van een 100% passende oplossing.

Sunshower prijs bij Infrasol

De prijzen van onze sunshower liggen tussen de €900,- en €3.600,-. Zo is de Sunshower Pure al verkrijgbaar vanaf €900,- tot €1.100,-. Dit is een inbouwmodel en heeft een vermogen van 1.000W. Dit model maakt enkel gebruik van infraroodstraling. Deze inbouw sunshower is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart en heeft afmetingen van 20 x 62 x 10 cm (bxhxd). Installatie van deze sunshower is op aanvraag. Dit model is dus onze voordeligste opties voor het aanschaffen van een sunshower.

Als u liever voor een duurder model gaat, dan is de Sunshower Deluxe wat voor u. De sunshower prijs ligt van €3.300,- tot €3.600,-. De prijs is afhankelijk van de opties die u erbij kiest. Deze sunshower is ook een inbouwmodel en heeft zowel infrarood- als UV-straling, in tegenstelling tot eerder genoemde sunshower die alleen gebruik maakt van infraroodstraling. De Sunshower Deluxe heeft een vermogen van 2.500W en heeft afmetingen van 32 x 187 x 16,5 cm (bxhxd). Deze sunshower is tevens verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart en kan geïnstalleerd worden op aanvraag.

Kosten wat betreft stroomverbruik

Logischerwijs betaalt u de sunshower prijs voor de aanschaf. Maar bij de in gebruikname van het product, komen er ook kosten voor het stroomverbruik om de hoek kijken. Hoeveel dit precies is, is afhankelijk van het model sunshower dat u gekocht hebt. Uitgaande van vijf magnesiumoxidestralers in het model met een totaalverbruik van 2.200 Watt, betaalt u omgerekend ongeveer € 0,35 per keer. Ons totaalconcept is gericht op duurzaamheid, stekkerklaar, gewone netspanning en een efficiënte aanschaf die toegankelijk is voor iedereen.

Bestel direct online of neem contact op

Kies uit de beste sunshowers bij Infrasol. Bestel direct online uit ons assortiment of kom langs in onze showroom om onze modellen met eigen ogen te kunnen zien. Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag alle tijd voor u vrij, zodat u zelf de topkwaliteit kunt ervaren. Uiteraard kunt u ook een sunshower op maat laten maken. Heeft u vragen over de sunshower prijs of andere gerelateerde zaken? Bel naar 085 060 5501  of mail naar info@infrasol.nl.

    wpChatIcon