Schrijf een beoordeling Schrijf een beoordeling

Klantenservice Infrasol Klantenservice Infrasol

Garant voor een goed avies Garant voor een goed avies

Sunshower Pure

Sunshower Pure

Gebruik uw doucheruimte tevens als infraroodcabine.

Met de Sunshower Pure White of Pure White XL geniet u van diepwerkende infraroodwarmte tijdens de dagelijkse douche. De  infraroodwarmte van de Sunshower Pure dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel.
U kunt de Sunshower Pure White plaatsen op stahoogte of boven een zitje. De Pure White XL is langer (dubbel) hier past geen zitje onder. Zo kunt u iedere dag moeiteloos genieten van een intensieve infraroodbehandeling van het lichaam.

850,00
+

Omschrijving

Sunshower Pure White | Pure White XL

  • Gebruiksvriendelijk touch screen
  • Inschakelen met één druk
  • Bepaal zelf de sessieduur (tot maximaal 10 minuten)
  • Geleidelijke afkoeling: na gebruik koelt de Sunshower in vier minuten af

Sunshower Pure is een compact model dat ongeveer de helft van het lichaam kan behandelen. Slechts één enkele infrarood lamp van 1000W heeft een uitermate krachtig effect.

Sunshower pure XL is groot genoeg om u van nek tot knieën van een diepe, weldadige warmte te voorzien. De slanke aluminium behuizing bevat twee infrarood-lampen van 2 x 750W en is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat. Sunshower pure XL is een inbouwoplossing, dus prachtig te integreren in de douchewand. Tip: Combineer Sunshower pure XL met een stoomcabine voor nog meer weldaad.

Sunshower PURE
Infrarood licht werkt ontspannend. Bovendien stimuleerst dit warme licht de bloedsomloop en verlicht het spier- en gewrichtspijn. De Sunshower is gemakkelijk in gebruik. De Sunshower is verkrijgbaar in vier uitvoeringen, die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. Het apparaat kan daarom in de douche hangen.

DESIGN:
De Sunshower Pure wordt volledig weggewerkt in de wand. Het design van de Sunshower Pure bestaat uit een strakke glasplaat met een opstaande aluminium rand. De Sunshower kan op stahoogte of op zithoogte worden ingebouwd. Zo verandert uw douche in een functionele infrarood cabine. De badkamer krijgt een warme lichtinval zodra de Sunshower Pure aan gaat. Dit zorgt voor een aangename sfeer en de intensieve warmte werkt als een magneet op het lichaam.

INFRAROOD:
Korte golf infrarood licht zorgt voor directe intensieve warmte en dringt diep door in de huid. Stijve spieren en gewrichten worden opgewarmd, waardoor ze soepel worden en minder pijnlijk zijn. Deze therapeutische lampen worden vaak gebruikt door sporters en mensen met spierpijn, rugklachten, nekklachten, reuma, etc. De infrarood lamp zorgt voor een intensieve behandeling van het bovenlichaam. Een sessie van 10 minuten tijdens het douchen met de Sunshower Pure is compleet veilig en voldoende voor een langdurig effect.

GEBRUIK:
De Sunshower Pure heeft maar één knop en is daarom zeer eenvoudig te bedienen. De ingebouwde timer met een maximale tijd van 10 minuten zorgt ervoor dat de gebruiker heerlijk kan genieten van een intensieve infraroodsessie zonder dat er kans bestaat op oververhitting. Met een druk op de knop kan de sessie ook eerder beëindigd worden.

VOORDELEN:
De Sunshower Pure verandert de badkamer in een wellness ruimte. Het is nu mogelijk om tijdens het douchen maximaal te ontspannen en de helende werking van infrarood te ervaren. Deze nieuwe manier van genieten past volledig in het huidige tijdsbeeld waarbij het bad plaats maakt voor een ruime douche. Door de Sunshower Pure dagelijks te gebruiken gaat de kwaliteit van het leven omhoog, zonder dat het extra tijd in beslag neemt.

Extra info:
Afm: Pure 619x199 mm | Pure XL 1238x199 mm
Inbouwmaten: Pure 596x176 mm | Pure XL 1215x176 mm, met een marge van +/- 2 mm.
Verbruik: Pure 1000 watt | Pure XL 2 x 750 watt

De Sunshower Pure neemt ook nauwelijks ruimte in beslag en is zuinig in energieverbruik. Een sessie van 10 minuten intensiteit kost minder dan 3 eurocent. Zie de handleiding Pure of handleiding Pure XL voor meer toelichting over het gebruik.

De Sunshower Pure White is €   850,00
De Sunshower Pure White XL is € 1.450,00 |  2 jaar fabrieksgarantie (m.u.v. de UV lampen)

Gebruikershandleiding Pure White
Gebruikershandleiding Pure White XL