De beste kwaliteit

Sunshowers

Voor sunshowers bent u bij Infrasol aan het juiste adres. Bekijk ons brede online assortiment en bestel direct. Of breng een bezoekje aan onze showroom in Tholen. U bent van harte welkom om een of meerdere van uw favorieten in het echt te komen bekijken. Zo weet u precies wat u koopt, en kunnen we met u meekijken, zodat u met de beste oplossing naar huis gaat. Als u zelf al een idee heeft hoe uw sunshower eruit moet komen te zien, dan kunt u er ook een op maat laten maken. We zijn niet voor niets al meer dan 25 dé specialist in ons vakgebied. Meer weten? Ontdek de mogelijkheden of bekijk direct ons online assortiment.

Voordelen van sunshowers

Sunshowers staan bekend om hun boostende werking op het gebied van weerstand en energieniveau. Een sunshower – ook wel infrarood douche genoemd – wordt in uw douche geplaatst en beschikt over UV-licht. Voldoende UV-licht zorgt voor een boost van vitamine D. Daarnaast dringt de warmte van de sunshower tot diep door in uw lichaam. Dit werkt ontspannend, maar vermindert ook nek- en rugklachten, reumatische klanten en spier- en gewrichtspijn.

Na het gebruik van een sunshower voelt u uzelf al snel een stuk fitter. Een goede bloedcirculatie is namelijk ook een van de vele voordelen waarom mensen kiezen voor de aanschaf van een sunshower. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en voedings- en bouwstoffen worden beter aangevoerd. Uw hele lichaam profiteert dus van een ‘warme douche’.

Is een sunshower wel veilig?

Bij Infrasol krijgen we dikwijls de vraag of sunshowers wel écht veilig zijn. Veel mensen vinden het een raar of eng idee om een elektrisch apparaat onder de douche te hebben. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken. Al onze sunshowers voldoen aan alle Europese richtlijnen. Dit product is speciaal ontwikkeld en uitvoerig getest voor gebruik onder de douche en in aanraking met water. Een sunshower is dus volledig veilig. Mocht u nog twijfels hebben of specifieke vragen hebben, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Prijzen van sunshowers

De prijzen van sunshowers verschillen per aanbieder. Bij Infrasol houden we onze prijzen zo laag mogelijk en kunt u profiteren van maximale service, zodat een goede prijs-kwaliteitverhouding ontstaat. De prijzen van onze sunshowers liggen tussen de €900,- en €3.600,-. De prijs is afhankelijk van de opties die u erbij wenst, zoals het aantal UV-lampen, of u kiest voor in- of opbouw en de hoeveelheid Watt.

Kies uit diverse modellen

Kies uit de beste sunshowers bij Infrasol. Bestel direct online uit ons assortiment of kom langs in onze showroom om onze modellen met eigen ogen te kunnen zien. Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag alle tijd voor u vrij, zodat u zelf de topkwaliteit kunt ervaren. Uiteraard kunt u ook een sunshower op maat laten maken. Bel naar 085 060 5501 of mail naar info@infrasol.nl.

    wpChatIcon