De scherpste prijs!

Wat kost een hottub?

Wat kost een hottub? Bij Infrasol zijn we gespecialiseerd in infraroodcabines, sauna’s, sunshowers én hottubs van hoogwaardige kwaliteit. We helpen u dan ook graag door het beantwoorden van al uw vragen. Ook nodigen we u van harte uit om de showroom in Tholen te bezoeken, zodat u deze topkwaliteit zelf, in het echt kunt ervaren. Lees verder voor het kostenoverzicht voor een hottub, bestel direct online of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Heeft u zelf al een ontwerp in gedachte? Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Toe aan een relaxmomentje?

Bent u na een lange dag wel toe aan een relaxmomentje? Of ziet u het wel zitten om uw dag te beginnen met bubbelen in een hottub? Bestel dan direct een hottub. Bij Infrasol hebben we voor ieder wat wils. Ook voor iedere portemonnee hebben we mogelijkheden. Zo is de Hottub Tiny al verkrijgbaar vanaf € 2.395,-. Dit is een heerlijk bad voor twee personen en heeft maar 475 liter waterinhoud. Hierdoor is een hottub snel opgewarmd, waardoor u er al binnen 2 uur gebruik van kunt maken.

Wat kost een hottub in aanschaf?

Het antwoord op de vraag ‘Wat kost een hottub? is in eerste instantie sterk afhankelijk van de aanschafprijs. Bij Infrasol hebben we diverse hottubs – van klein tot groot – met prijzen van € 2.195,- tot € 5.595,-. Het is goed om van tevoren te bedenken met hoeveel personen u in het uiterste geval in de hottub wilt. Zijn dit er maximaal twee, of bijvoorbeeld vier? De grootte van de hottub die u kiest, is daarom van belang. Bovendien zijn vrijwel al onze hottubs verkrijgbaar in verschillende binnenkleuren, met afwerkpanelen en (externe) kachels. Deze luxe opties zijn optioneel, zodat u de aanschafkosten zo laag mogelijk kunt houden als u daarnaar op zoek bent.

Wat zijn de maandelijkse kosten?

Onder ‘Wat kost een hottub?’ vallen ook de maandelijks terugkerende kosten. Een traditionele hottub verbruikt geen stroom. Pas wanneer u een filterpomp of bubbelsysteem in laat bouwen, heeft u stroom nodig. Echter, de kosten hiervan hangen sterk af van het gebruik.

Waar een bubbelbad of whirlpool wel krachtstroom nodig hebben, hoeft een hottub dat dus zeker niet. Een filterpomp hoeft slechts 6 uur per dag aan te staan om zijn werk goed te kunnen doen, dus een hottub verbruikt ook niet de hele dag stroom in tegenstelling tot een bubbelbad of whirlpool. De kosten van stroom per dag voor een hottub liggen onder de € 1,- per dag bij normale temperaturen. In de winter kan dit meer zijn door de lagere omgevingstemperatuur.

Water verversen

Vervang regelmatig het water van uw hottub om onder andere aanslag te voorkomen. Wanneer dit moet gebeuren, hangt af van diverse factoren. Heeft u bijvoorbeeld een filterpomp? Gebruikt u etherische oliën? Hoe vaak maakt u gebruik van de hottub? Staat de hottub onder een boom of onder een afdak? Daarnaast verschilt de waterprijs uiteraard per gemeente. Vaak kunt u dit op de website van uw gemeente terugvinden.

Hoeveel kost stookhout?

Een zakje hout kost ongeveer € 4,- tot € 6,-. Voor een hottub van 1000 liter heeft u ongeveer 2 of 3 zakjes hout nodig. Als u zelf al hout heeft, dan hoeft u dit natuurlijk niet nog te kopen. Als u de hottub een aantal dagen achter elkaar warm stookt, dan heeft u de volgende dag ook minder hout nodig.

Bestel direct online

Op de vraag ‘Wat kost een hottub?’ hebben we dus geen standaard antwoord, omdat de kosten per maand erg kunnen verschillen. De vaste kosten per maand hangen af van het gebruik. Wanneer je ieder weekend gebruik maakt van de hottub, ben je ongeveer € 40,- tot € 60,- kwijt.
Bent u direct enthousiast geworden? Bestel dan direct online een hottub of kom langs in onze showroom in Tholen. We geven u graag vrijblijvend advies dat past bij uw wensen en mogelijkheden. U kunt ook voor een maatwerk oplossing kiezen. Neem daarvoor direct contact met ons op.

    wpChatIcon